IPL & LASER

 

De multifunctionele IPL + LASER  Machine die schoonheidssalon True Skin Sneek mee behandeld wordt voornamelijk gebruikt voor onderstaande indicaties;

IPL

  • Ontharen,
  • Huidverjonging,
  • Pigmentvlekken,
  • Couperose,
  • Acne.

L

  • Pigmentatie problemen,
  • Moedervlekjes verwijderen,
  • Carbon Laser.

Maak een afspraak voor een gratis intake gesprek.

Ontharen (8-10 behandelingen)

De behandeling gebeurt door middel van licht. Dit licht wordt geabsorbeerd door melanine, het pigment dat zich van nature in het merg van de haar bevindt. Deze absorptie van licht veroorzaakt een warmte ontwikkeling, die naar het haarzakje wordt geleid. Zodra de temperatuur in het haarzakje meer dan 70 graden bereikt, heeft dit een gewenst stollingseffect tot gevolg. Hierdoor sterft het haarzakje af en wordt het vermogen om opnieuw te groeien vernietigd.

ontvang 10% korting op een combinatie behandeling, bijvoorbeeld oksels + bikinilijn.

 

Huidverjonging (3-6 behandelingen)

Iedereen wil er jong en mooi uitzien, daarom wordt IPL meer en meer toegepast voor huidverjonging. Het zorgvuldig gefilterde licht waarborgt, dat alleen die golflengtes de huid bereiken die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De behandeling huidverjonging met IPL zorgt voor een frisse, jonge uitstraling.

Pigmentbehandeling (3-6 behandelingen)

Met het speciale licht van de filter kunt u pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, sproeten en zwangerschapsmaskers doen verminderen. Het ingekapselde pigment wordt zachtjes en veilig afgebroken terwijl in het behandelgebied de circulatie en herstel van de huidcellen wordt gestimuleerd.

Couperose (2-3 behandelingen)

Door de toediening van speciale lichtflitsen aan het specifieke huidgebied worden de bloedvaatjes gecoaguleerd (gestremd) en de bloedstroom afgesloten. Deze behandeling is ideaal voor couperose, spider naïeve en kleine adertjes op de benen.

Acnebehandeling (gelaat 4-6 behandelingen, Lichaam 6-8 behandelingen)

Het violet/blauwe licht richt zich op de bacterie die acne veroorzaakt. De ontstekingen worden vermindert en de poriën worden verkleint. Het speciale lichtspectrum zal de propion bacterie, die de ontstekingen veroorzaakt, doden.

Carbon Laser

Er wordt een carbon masker met medische koolstof aangebracht op de huid, dit wordt behandeld met laserlicht die energie omzet in warmte waardoor het masker verdampt. Dit proces is een dieptereiniging voor de huid, waarin dode huidcellen en onzuiverheden worden meegenomen.

Deze behandeling heeft een positieve werking op de talgafscheiding, verkleuringen, verkleining van de poriën en is ontstekingsremmend.