Bio Peel  

 

De Bio Peel is een intensieve behandeling die zeer geschikt is bij een onzuivere huid, acne of acne littekens, grove poriën of grove huidstructuur, doffe (rokers-) huid, pigmentvlekjes en roodheden.

 

De Bio Peeling is een 100% natuurlijke kruidenpeeling die voor elk huidtype geschikt is. De mix van algen, kruiden en zeewier zorgt ervoor dat de huid van zowel binnen als buiten wordt hersteld. Door het inmasseren van de peeling wordt de huid tijdens de behandeling ook direct vrijgemaakt van dode huidcellen. Tevens wordt de huid intensief gevoed door de vitaminen en mineralen uit de algen, kruiden en zeewieren.

Na de behandeling voelt de huid schoon en glad aan. Ook kan de huid een beetje rood kleuren en trekkerig aanvoelen.

In de dagen na de Bio Peel kan de huid wat gaan schilferen en het trekkerige gevoel kan ook nog enkele dagen aanhouden. Tijdens deze fase is de huid hard bezig met het loslaten van meer dode huidcellen en het vernieuwen van de huid. Op deze manier komt na enkele dagen een stralende huid tevoorschijn.

 

 Eenmalige behandeling of kuurverband?

Een eenmalige behandeling met de Bio Peel is zeker mogelijk. Het is een behandeling om effectief dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. De huid voelt glad en zacht aan met een egale teint.

 

Om het beste resultaat te behalen, kan je de Bio Peel in kuurverband doen. Deze kuur bestaat uit 4 tot 6 behandelingen, waarbij je 7 tot 14 dagen tussen de behandelingen houdt. Daarna kan je bijvoorbeeld de Bio Peel behandeling iedere 6 weken ondergaan om het gewenste resultaat te onderhouden.

 

Helpt bij het verminderen van:

✔ Rimpels en fijne lijntjes

✔ Grove poriën 

✔ Acne en een vette huid

✔ Pigmentvlekken

✔ Rosacea

✔ Couperose

✔ Droge huid

✔ Littekens

 

Contra-indicaties:

Actieve acne, koortslip, kanker, medicijnen voor kanker, open wondjes, zonschade (Actinische keratose) medicatie zoals: retinoïden, vitamine A zuur, roaccutane/accutane.

Tussen een botox of filler behandeling moet minimaal 2 weken zitten. De voedingstoffen uit de bio peel ontgift de huid maar ook de botox of filler.

Tussen waxen en de bio peel moet minimaal 2 weken zitten.

Tussen onderstaande behandelingen en de bio peel moet minstens 6 weken zitten. (mits toegepast op zelfde gebied)

microdermabrasie, chemische peeling,IPL gezicht, laserbehandeling.

 

 

Deze behandeling bestaat uit:

- Reiniging

- Bio Peeling

- Onzuiverheden verwijderen

- Speciaal Masker

- Serum aangepast aan de huidtype

- Olie serum

- SPF50+ als eind verzorging