Glycolpeel 50% Special Treatment 

 

 

Er stralend uitzien en jeugdigheid vasthouden zonder onzuiverheden, pigmentvlekken, rimpels en littekens!

Peelen is daarbij het sleutelwoord. Een peeling heeft als doel om de dode huidcellen te verwijderen. De glycopeelbehandeling is een intensieve manier van peelen. Bij deze behandeling werkt men met een hoge concentratie fruitzuur dat de kleinste moleculaire structuur heeft waardoor het een intense dieptewerking heeft en een groot bereik in de huid.

 

Wat is Glycolzuur? 

 

Glycolzuur is een een alfahydroxyzuur (of AHA), afkomstige van in de natuur ruim aanwezige, suikerrijke vruchten waaronder ananas, papaja en nog onrijpe druiven. Zeer populair in huidverzorging omdat het dus de kleinste is van alle AHA’s en in wateroplosbaar. Hierdoor wordt het eenvoudig door de huid opgenomen. Glycolzuur exfolieert en het stimuleert celvernieuwing.

De huid is na een glycopeelbehandeling beter in staat om vocht vast te houden, daarnaast worden collagene- en elastine vezels intensief gestimuleerd.

De behandeling zorgt daardoor niet alleen voor vermindering van rimpels, littekens en pigmentvlekken maar ook acne en onzuiverheden zullen verminderen, de huidstructuur zal verbeteren en op lange termijn werkt de behandeling ook weerstand verhogend.

Resultaat 1x Glycolpeel