Acné behandeling 

 

 

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huidverbeterende behandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans. Schoonheidssalon True Skin Sneek als ANBOS-schoonheidsspecialist helpt je hiermee zodat jouw huid er weer schoon en fris uitziet!

 

Jeugdpuistjes

 

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

 

Pubers, maar ook volwassenen

 

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo'n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

 

Voor een doeltreffende acne-behandeling ga je naar Schoonheidssalon True Skin Sneek, de geregistreerde schoonheidsspecialist.

 

inhoud Acnébehandeling 

 

Huidanalyse,

Oppervlakte reiniging,

Dieptereiniging door middel van Scrub of lysing onder de vapozone,

Onzuiverheden verwijderen,

Masker t.b.v huidtype,

Verzorgende  crème,

Sunblock,

Eventueel product advies.

 

Microdermabrasie,  50% Glycolpeel Microneelding of IPL Acne
kunnen ook ingezet worden als acné therapie.