Make-Up

Ben je opzoek naar een hoogwaardig en betaalbare make up merk dan zit je goed bij Pui Pui make-up, het is het make-up merk voor schoonheidsspecialisten en professionele visagisten. Chic en luxueus, met een stoere edge.

Pui Pui is hét make-up merk met charisma en onderscheidt zich door de hoogwaardige Italiaanse kwaliteit in combinatie met haar chique uitstraling.

Een merk dat gezien mag worden!
Pui Pui make-up bestaat uit een zeer gevarieerd assortiment.

Alle producten van Pui Pui zijn dermatologisch getest en verrijkt met verzorgende bestanddelen. Daarnaast bevat het Pui Pui assortiment ook een aantal producten op minerale basis.

Make-up op minerale basis is met name geschikt voor de gevoelige huid of na een intensieve cosmetische behandeling. Het camoufleert oneffenheden, geeft kleur en bevat ook huidverzorging. De huid blijft ademen en is tegelijkertijd beschermd tegen externe invloeden.

Het is mogelijk om bij Schoonheidssalon True Skin Sneek een aangepaste make-up advies of aangebrachte make-up te krijgen. denk aan dag/nacht make up, make up voor een fotoshoot maar ook voor Bruids make-up bent u aan het juiste adres!

 

 

 

Tarieven

 

  • Bruids make-up incl. proef make-up  €50,-

  • Make-up zonder proef make-up €27,50